Edenvale alkoholfri vin


Edenvale ble grunnlagt med tanken på at mennesker i Australia og andre deler av verden bør ha mulighet til å få tak i Premium viner hvor man har fjernet alkoholen. På samme tid må man tilbyr god smak, aroma, kompleksitet og variasjon som tradisjonell vin har.
Edenvale ble etablert i 2006. De så en mulighet i markedet for en sofistikert drikke for de som velger å ikke drikke alkohol. Edenvale bruker druer som er dyrket i Australia beste vinområde, Adelaide når de fremstiller sine viner. Edenvale produserer utelukkende alkoholfrie viner - det er deres spesialitet!

 Edenvale vinene er skapt med et mål for øye. Mye forskning og litt kreativ tenkning for å tilpasse og modifisere den spinnende kjeglesøyle-teknologi for å fjerne alkoholen fra tradisjonell vin. Resultatet er en alkoholfri vin som har den spesifikke smaken av sin variant, aromaene og følelsen av å nyte et glass god vin uten å tenke på ulempene ved alkoholinntak. Edenvale Rosé og Sauvignon Blanc er nå i salg ved COOP Obs!, Mega og Extra.