Kiddylicious - Perfekt fingermat for de små


I rekken av produkter fra Kiddylicious er det mange favoritter, men en virkelig populær variant for tiden er Potetstaver og Potetstaver med ostesmak.

Potetstaver med ostesmakPotetstaver med ostesmak er knasende gode, mildt smaksatt med krydderier og pulverisert rødbete og tomat. Det er morsomme, fargerike og hule små staver som også er perfekte for å utvikle pinsettgrep. Formen er laget slik at barnet får god trening med tyggekontroll. Det er lett for barnet å spise selv.

Du kan kjøpe Potetstaver med ostesmak hos Kiwi, Spar, Eurospar, Meny, Bunnpris, Coop Mega, Coop Obs, Coop Prix, Coop Obs.Potetstaver


Potetstaver er knasende gode og forsiktig smaksatt med pulveriserte grønnsaker. Det er morsomme, fargerike og hule små staver som også er perfekte for å utvikle pinsettgrep. Formen er laget slik at barnet får god trening med tyggekontroll. Det er lett for barnet å spise selv.

Du kan kjøpe Potetstaver hos Rema 1000.


Se også hvilke andre produkter fra Kiddylicious herVisste du at:
- Kiddylicious er en av Storbritannias ledende snackprodusenter av mat til barn i alle aldre?


Litt om Kiddylicious:

Kiddylicious startet i West London i 2009, og er nå et globalt, prisbelønt, smakfullt snacks- og måltidsmerke for babyer, små og store barn. Kiddylicious selges i over 27 land og er nest største merkevare innen barnemat i hjemmemarkedet UK. Hvert eneste sekund, nytes det to Kiddylicious produkter rundt omkring i verden.

Historien bak dette spennende produktet startet med en småbarnsmor som hadde en visjon om at barn burde "tidlig krøkes" til å få et livslangt og sunt forhold til mat. Målet er å plukke ut de beste ingrediensene og lage dem om til deilig snacks. I dag består bedriften av et dynamisk team av profesjonelle fagfolk, hvor mange selv er foreldre som forstår viktigheten av å introdusere sunn, velsmakende mat til babyer, små og store barn.

Les mer om Kiddylicious her.