God mat trenger ikke å være dyr!


Antageligvis verdens beste vegetarprodukter! Det er i alle fall det Vivera tilstreber hver eneste dag, og det har de også gjort det helt fra oppstarten i 1990!

Vivera har produsert vegetarprodukter helt tilbake fra 1990! De har hatt hele tiden hatt som hovedfokus å lage de beste vegetarproduktene som finnes på markedet. Vivera er nederlandsk og benytter det meste av råvarene de bruker fra egendyrket mark. De stopper ikke der! På sin vei mot å være verdens beste vegetarprodusent, har de fullt fokus på bærekraftig produksjon, og mener selv de snart er Europas grønneste produksjonsbedrift. De tenker bærekraft i hver eneste detalj av produksjonen. Alt fra hvilket material råvarene oppbevares i til avfallet som de omgjør til energi - nok til å varme opp 1500 boliger!

Friele Foods har latt seg imponere over den gode smaken og konsistensen til Vivera sine produkter. Vi har gledet oss til å presentere vegetarproduktene til Vivera for nordmenn og nå kan de endelig kjøpes i norsk dagligvarehandel.